Bemutatkozik a TEXT Nyomda

Két és fél évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy nagyon sok változást megéltünk már itt a papírívek között. A legkardinálisabb a 2000-es években robbanásszerűen fejlődésnek induló online marketing eszközök elterjedése volt.
Ezek tették lehetővé, hogy a kis cégek is viszonylag gyorsan és olcsón be tudjanak lépni a saját piacukra. Könnyen és elképesztő sebességgel tudták mozgósítani az ügyfeleket így. Ugyanakkor az ilyen cégek sokszor a gyors indulás után hamar el is tűnnek. Ennek az egyik legfőbb oka, hogy nem hagynak maguk után maradandó emléket, benyomást a vásárlóikban.

Bemutatkozik a TEXT Nyomda

 

Gondoljon csak bele, mennyivel komolyabban veszik Önt, még akkor is, ha csupán egy kicsi cége van, de a tárgyalás után egy igényes, céges arculatra szabott dossziéban, céges levélpapírra nyomtatott ajánlatot hagy ott maga után, nem csak egy egyszerű névjegyet? Azzal, ha igényes, arculathoz igazított nyomdai anyagokat is ad meglévő, vagy reménybeli partnerei részére, garantálom Önnek, hogy ők is tudni fogják: Ön igényes és megbecsüli a vásárlóit!

A TEXT Nyomda legfőbb küldetése, hogy ebben segítse, támogassa Önt!

Immár 25 éve vagyunk a hazai piacon kiemelkedően stabil pozícióban, ami lehetővé teszi, hogy:

 • Ön határidőre kézhez kapja az anyagait
 • mindig a legmagasabb minőséget kapja a pénzéért
 • költséghatékonyan tudjuk megvalósítania az Ön elképzeléseit,

amitől az Ön vállalkozása is stabil, és folyamatosan növekvő lesz!

 

Vezetőség

 • Knyihár Lajos

  ügyvezető igazgató

  Ő a cégünk elsőszámú képviselője, akinek a fő feladata a stratégiai tervezés és a marketing feladatok ellátása.

  +36 30 937 5366
  lajos@textnyomda.hu

  Részletes bemutatkozás »

 • Knyihárné Fülöp Andrea

  ügyvezető igazgató

  Ő a pénzügyi vezetőnk, ügyfeleink közvetlen kapcsolattartója, aki a megrendeléstől a késztermékig végigkíséri a munkafolyamatokat.


  +36 30 902 0769
  andrea@textnyomda.hu

  Részletes bemutatkozás »

 • ifj. Knyihár Lajos

  termelésvezető

  Ő felel a megrendelésekért, hogy termékeink határidőre és kifogástalan minőségben érkezzenek meg partnereinkhez.

  +36 30 530 3544
  k.lajos@textnyomda.hu

  Részletes bemutatkozás »

 • Bartal Andrea

  ügyintéző titkár

  Ügyfélszolgálatunk bájos kolléganője, aki fogadja partnereink hívásait, e-mailjeit, válaszol kérdéseikre és ügyeiket intézi.

  +36 30 303 8318
  info@textnyomda.hu

  Részletes bemutatkozás »

 

Hiszünk a minőségben

Tudom, hogy elsőre egy klisének tűnik, de hadd bizonyítsam be Önnek, hogy ez a TEXT Nyomdánál nem csupán egy újabb plecsni, amit kiteszünk a honlapunkra.

Az ISO minősítés számunkra: Egy mások által tett megerősítés arról, hogy eddig is jól csináltuk és ezután is jól fogjuk tenni a dolgunkat! Kötelességünk ennek megfelelni! Munkatársaimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy az Ön által megrendelt nyomdai anyagok hibátlan kivitelezéssel, sérülésmentesen jussanak el Önhöz.

Tudjuk, hogy csak azok az anyagok tudják hatékonyan szolgálni üzleti érdekeit, amelyek hibátlanul jutnak el az Ön ügyfeleihez, amiről jól látszik az Ön igényes, professzionális hozzáállása, éppen ezért a minőséggel soha nem bánunk könnyelműen! Ez a legfontosabb szempont minden nyomdai kivitelezésünk esetében!

 

Hiszünk a minőségbenHiszünk a minőségbenHiszünk a minőségben


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások