Knyihár Lajos

knyihar_lajos

„Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta!
Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla!
Csak ne panaszkodj!” 
Maya Angelou

Lajos cégünk ügyvezetője és társalapítója, az idők folyamán minden munkafolyamatban részt vett. Jelenleg stratégiai tervezéssel és a marketing folyamatok vezetőjeként tevékenykedik. Nagy erénye, hogy egyszerre több pozícióban is helytáll, cégvezetőként, tervezőként és az önképzés területén is képes magából a maximumot kihozni több mint 25 éve.

A folyamatos változtatás

Megszállott önfejlesztőként Lajost mindig is foglalkoztatta, hogyan tud egy céget sikeresen vezetni. Először a könyvekben és tréningeken kereste a választ, majd érdeklődése átterelődött a marketingre és a PR-re. Ez a kettős adja meg a azt az irányt, ami mentén új értéket teremtve megújíthatja a nyomdai szolgáltatást és újabb sikereket érhet el.


„A siker ott indul el, ahol a többiek feladják.”
Ismeretlen


A sikerrel kapcsolatban egy ismeretlen szerző gondolata motivál napról napra. A mindennapi munkámban azt szeretem a legjobban, amikor a tanultak folyamatosan átkerülnek a gyakorlatba. Külső cégek bevonásával a megálmodott új marketing és PR stratégia lépésről lépésre sikeresen megvalósul. Ez számomra egy fantasztikus érzés.


Szabadidőmben szívesen olvasok ezoterikus, Feng shui és  bestseller üzleti könyveket. Leginkább a Pongor Publishing által kiadott üzleti témájú könyveket szeretem olvasni, ezen belül a Napoleon Hill könyveit. Az amerikai író sok könyvét olvastam, de mind közül a Gondolkodj és Gazdagodj c. műve volt rám a legnagyobb hatással. A zenei ízlésem nagyon tág, szinte minden stílusban vannak kedvenceim. Azért a legtöbbet a rock történelem nagyjai közül a Pink Floyd rock együttest hallgatom. Ez a nyitottság jellemzi a filmes ízlésemet is, hiszen kedvenc filmjei is különböző műfajból kerülnek ki.

 

telefon   +36 30 937 5366email  lajos@textnyomda.hu

Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások