Szolgáltatások

 • Nyomtatási consulting

  Kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal és tudással rendelkező munkatársaink az Ön partnerei a nyomdai kivitelezés minden fázisában. Fontosnak tartjuk, hogy a nyomdánkban készült anyagai ne csupán esztétikusak, hanem sikeresek, hatékonyak is legyenek!

  Bővebben »

 • Grafika és kiadványszerkesztés

  Ha szakszerűen szerkesztett, tipográfiai szempontböl is minden kritériumnak megfelelő kiadványt kíván előállítani, akkor komoly szakmai tapasztalatokra lesz szüksége. Szerencsére azonban van rá mód, hogy elképzeléseit, terveit a megfelelő formába tudja önteni! Kollégáin örömmel segítenek kollégáink Önnek ebben is!

  Bővebben »

 • Ofszetnyomtatás

  Mi az íves ofszetnyomtatás, és mikor előnyös ez Önnek?

  Az ofszetnyomtatás a különböző nyomtatott termékek létrehozásának leggyakrabban használt módszere, a legelterjedtebb nyomtatási eljárás. Ennek során 4 nyomdai alapszínnel nyomtatjuk ki a színes nyomtatványokat. Sok-sok kis rácspontból alakul ki a színes nyomat. Egyszerű, gyors és már a kisebb ipari mennyiségeknél is gazdaságos kivitelezési eljárás.

  Bővebben »

 • Digitális nyomtatás

  Mi a digitális nyomtatás, és mikor előnyös ez Önnek? A nyomdai technológiák fejlődésével már digitális nyomtatással is elérhető az ofszetnyomtatásnál megszokott kiváló minőség. A digitális nyomtatást akkor érdemes választania, ha kisebb példányszámra (maximum 5-600 db) van csupán szüksége, de kitűnő minőségű kiadványt szeretne készíttetni nagyon gyorsan.

  Bővebben »

 • Kötészeti eljárások

  A nyomdai folyamat végső állomása a kötészet. A TEXT Nyomda a kiváló nyomtatási minőség mellett a precíz kötészeti eljárásokra is nagy hangsúlyt fektet.
  Számos eljárás közül választhatja ki a saját anyagának leginkább megfelelő kivitelezési módozatot ma már. A választásban örömmel segítünk Önnek, ismerje meg a lehetőségeket!

  Bővebben »


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások