Grafika és kiadványszerkesztés

Ha szakszerűen szerkesztett, tipográfiai szempontböl is minden kritériumnak megfelelő kiadványt kíván előállítani, akkor komoly szakmai tapasztalatokra lesz szüksége. Szerencsére azonban van rá mód, hogy elképzeléseit, terveit a megfelelő formába tudja önteni! Kollégáin örömmel segítenek kollégáink Önnek ebben is!

Egy nyomtatvány olyan, mint a ruha az emberen. Ha egy cég kiadványain, logóján, megjelenésén az látszik, hogy ez szakemberrel lett elkészíttetve, az egyből bizalmat sugároz. Pontosan ezért fontos cége megítélésével kapcsolatban, hogy nyomtatott anyagai profizmust, igényességet sugároznak-e?

Van lehetősége arra, hogy a segítségünkkel elképzelését megvalósítsa! Kérésére digitálisan megtervezzük és megszerkesztjük nyomtatványát.

Többször előfordult már, hogy egy Megrendelőnk üres kézzel, vagyis pusztán a gondolataival keresett fel bennünket. Ilyenkor mindig lépésről lépésre kialakítjuk az elgondolt anyag formáját, sőt meg is töltjük azt a szükséges tartalommal a közölt instrukciók alapján. Ha még Önnek sincs meg az anyag, ne aggódjon!

Nem gond az sem, ha teljesen járatlan még a témában, és úgymond a nulláról indul a gyártás. Számunkra természetesen egy kicsit könnyebb és gyorsabb is, ha a nyomóforma elkészítésére teljesen alkalmas, digitális állományt tud hozni, de ez nem feltétel az együttműködésünkhöz.

Minden forrásanyag esetén fontos feltétel, hogy a tervezett anyag legyártható legyen, megfeleljen a gyártástechnológiai paramétereknek. Különösen fontos ez ofszetnyomtatásnál, direkt színes, lakozott, stancolt vagy prégelt kivitelezésnél.

Ebben Önnek is tudnak kollégáink segíteni: így nem kell aggódnia, a nálunk megtervezett anyagai nyomtava is 100%-os minőségűek lesznek!

Szerkesszünk együtt!

Könyvek, folyóiratok, PR és marketinganyagok, árlisták, szórólapok, arculattervek kidolgozása, szerkesztése, nyomdai előkészítése, 3D látványtervek, logók, vagy egyéb nyomdai termékek készítése esetén állunk rendelkezésére a TEXT Nyomda grafikai részlegén.

Hogyan zajlik a grafikai munka?

  • Első lépésként  személyesen egyeztetjük az elképzeléseket és a feladatokat Önnel. Elmondja elképzeléseit, leadja a kéziratot, fotókat, emblémát, logót és az esetleges további forrásanyagokat, majd a grafikus elkezdi a tervezést.
  • Második lépésként grafikusunk a megbeszéltek alapján elkészíti a látványterveket, melyeket e-mailben elküld Önnek véleményezésre, ellenőrzésre, javításra. Amennyiben szükség van rá, akkor az e-mailben történő javítás, ellenőrzés akár több körben is történhet. A grafika elfogadását minden esetben e-mailben kérjük visszaigazolni a félreértések elkerülése végett.
  • Harmadik lépésként a jóváhagyott grafikai anyagból készül egy szabványos nyomdai PDF, és ez kerül a nyomdai gyártás-előkészítőhöz. Az anyag ekkor kerül a nyomdai gyártási folyamatba.

Kérjen ajánlatot tőlünk grafikai tervezésre néhány kattintással!


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások