Róyné Gulicska Katalin

roye-gulicska-katalin
“ A múltunk döntései a jelenünk építőkövei..” Dan Brown

Dunaújvárosi születésű vagyok, 10 éves korom óta Kisapostagon élek

– ma már férjemmel és gyermekeimmel, Biankával és Tamással. Édesanyáméktól nem messze van az otthonunk, aminek nagy előnye, hogy sok segítséget kapunk a szülőktől a gyerekekkel kapcsolatos „logisztikai” feladatokban.

A folyamatos önképzés

Eredeti szakmám bőr- és textilvegyész. Mivel a szakmám egy kihalóban lévő mesterség, a könnyűipar egy másik ága felé kellett fordulnom, ami őszintén szólva: egy remek döntés volt. Ezt a szakmát a TEXT Nyomdában ismertem és szerettem meg. Montírozóként kezdtem, majd a kislányom születése után ügyintézőként dolgoztam tovább. A kisfiam születése után elvégeztem a pénzügy- és számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot. Mondhatni az egész életem a tanulásról szól…


"Az iskolai, hagyományos oktatásban szerzett ismeretekből meg lehet élni, önképzéssel, viszont egy vagyonra tehetsz szert."
Jim Rohn

Csapatunk kis létszáma miatt mindenkinek többféle feladat elvégzéséhez kell értenie, hogy hatékonyak legyünk. Én az ügyintézés mellett nyomólemezeket is készítek, besegítek a könyveléssel kapcsolatos teendőkbe, de a kötészeti munkákat is szívesen elvégzem. Nagy öröm számomra, amikor egy általunk nyomott, kész könyvet a kezembe veszek.

Esténként szívesen olvasok vagy filmet nézek. Ha az időjárás engedi, szívesen kirándulunk a családdal, a nyári időszakban nekünk a Balaton a kedvenc helyünk, mondhatnám úgy is: „Nekünk a Balaton a Riviéra”. Persze, ha az időjárás engedi, az erdőjárás és állatkert is előkelő helyen szerepel a listánkon.

Szabadidőmben még:

Örömmel olvasok, a kedvenc íróim: Robin Cook, Dan Brown és Jane Austen. A másik szerelmem a mozi, szeretem a történelmi alapokra épülő filmeket: például a Schindler listája mélyen megérint minden alkalommal, ha látom.

telefon   +36 30 303 8318email   info@textnyomda.hu

Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!