Knyihárné Fülöp Andrea

knyihar_lajosne

„Az a személy, aki soha nem hibázott, soha nem próbált semmi új dolgot.”
Albert Einstein

Andrea cégünk ügyvezetője és társalapítója. Nyomdánkban a pénzügyekkel ő foglalkozik, ezen belül feladatának – hogy ne legyen sem tartozásunk, sem tartós kintlévőségünk – jó üzleti kapcsolataival, tárgyalókészségével, határozottságával eleget tud tenni.

„Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne,
ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.”
Gabriel Garcia Márquez


Legkedvesebb nyomdai tevékenysége a grafikai tervezés és a kiadványszerkesztés.

17 éves kora óta könyveket szeretne készíteni – ezért lett nyomdász és tanult nyomdaipari üzemmérnöknek. Büszke rá, hogy az a munkája, ami a hobbija. Nagy örömet okoz számára még ma is, 33 év után is, kézbe venni egy szép könyvet, aminek a készítésében része van.

Folyamatos kapcsolatban áll az ügyfelekkel, szereti a munkákat végig nyomon követni, a megrendeléstől a késztermékig – jó kapcsolatot tart a kooperációs partnerekkel, grafikusokkal, szitással, kötészetekkel.

Nagyon fontos számára a család. Bár a gyerekek már megnőttek, örömmel figyeli, hogy önállóak, „megállnak a lábukon”. Mivel nyomdánk családi vállalkozás, lánya kivételével naponta együtt van a család.

Estéit szereti filmezéssel, olvasással tölteni, és elmaradhatatlan program a kutyájával és két cicájával való foglalkozás.

Sokat foglalkozik az egészségével is, igyekszik ezért mindent meg is tenni: rendszeresen végzi a Meridián 3-1-2 gyakorlatokat és jógázik is.

 

telefon  +36 30 902 0769email andrea@textnyomda.hu

Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások