ifj. Knyihár Lajos

ifj.knyihar_lajos

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
Albert Einstein


Lajos, cégünk termelésvezetője, mondhatni, hogy óvodás korától a nyomdában bütykölt valamin, az idők folyamán minden termelési munkafolyamatban részt vett. Az itt megszerzett tudását egy németországi (lingeni) nyomdában tovább fejlesztette. Jelenleg hozzá tartozik a munka koordinálása a munkafelvételtől a kiszállításig. Nagyon hasznos, hogy egyszerre több pozícióban is helytáll, és mindemellett az önképzés területén is képes a maximumot kihozni önmagából.

A állandó folyamatfejlesztés

Megszállott folyamatjavító! Lajost mindig is foglalkoztatta, hogyan tud egyre jobban és hatékonyabban előállítani egy-egy terméket. Először a nyomdában mindenre odafigyelve, az összes lehetőséget kipróbálva, jobbnál jobb javaslataival, ötleteivel változtatott a termelési folyamat egy-egy lépésén. Később a könyvekben és tréningeken kereste az újabb lehetőségeket, a szakmai válaszokat kérdéseire.

Az elmúlt években az érdeklődése a modern gépek még jobb kihasználása és a hozzáadott érték növelése irányába fordult. Ezzel megújíthatja a nyomdai szolgáltatásainkat és a fejlesztés terén újabb sikereket érhet el.

“Az a vesztes, aki nem engedheti meg magának, hogy veszítsen.”
Robert Toru Kiyosaki

A vesztessel kapcsolatban Kiyosaki gondolata motivál napról napra. A mindennapi munkámban azt szeretem a legjobban, amikor olyan dolgokat sikerül megoldanom, amelyekhez más inkább hozzá se kezd. A szerelők nálunk ritka vendégek, és ez számomra igazán jóérzés.

Szabadidőmben szívesen olvasok bestsellereket. Leginkább a Pongor Publishing által kiadott üzleti témájú könyveket szeretem olvasni. A legnagyobb hatással talán a Biznisz matek című könyv volt rám: azóta folyamatosan kalkulálok, számolok, a tanultakat és olvasottakat igyekszem az árképzés, bérképzés területén is alkalmazni.

Nincs tévém… szívesebben töltöm az időm filmnézéssel, zenehallgatással. Legtöbbet a rocktörténelem nagyjai közül a Queen együttest hallgatom. Gyakran nézek német nyelvű filmeket, hogy német nyelvtudásom is egyre jobb legyen.

telefon +36 30 530 3544email  k.lajos@textnyomda.hu

Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások