Prospektus, brosúra  az igényes üzleti megjelenés alapkelléke.
Üzleti találkozókon, szakmai konferenciákon elengedhetetlen az igényes és lényegre törő megjelenés. Ezt támogatja meg egy-egy kiváló minőségű, könnyen átlátható és beszédes prospektus, tájékoztató füzet vagy brosúra.

Mutassa be vállalkozását saját, cége arculatába illeszkedő kiadványaival, hogy leendő és meglévő partnerei teljesebb képet kaphassanak cége tevékenységéről, szemléletéről.

+ Extra tipp: Szakmai megjelenését követően pedig továbbítsa partnerei felé bemutatkozó anyagát digitális formában is, így biztosan nem felejtik el Önt!

A TEXT Nyomda több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a legkülönfélébb irkafűzött prospektusok, hajtott prospektusok, leporellók kivitelezésében. A legtöbb megrendelésünk pontosan ezekből a termékekből van, hiszen a sikeres cégek jól ismerik ezek fontosságát.

A különböző termékek nyomtatását mindig az ahhoz leginkább illeszkedő, leggazdaságosabb gépünkön végezzük, figyelembe véve a példányszámot, méretet és színszámot, hogy az Ön megrendelése a lehető leggazdaságosabban készüljön el.

A prospektusok minőségi megítélésében kulcskérdés a tökéletes minőségű kép, az igényes design. A különleges megjelenéshez a felületkezelési eljárások széles skáláját tudjuk ajánlani. A leporellókat pedig az elérhető összes hajtásmóddal elő tudjuk állítani.

Versenyeztesse meg a TEXT Nyomdát is a vállalkozása legfontosabb arculati elemeinek elkészítéséhez!

Töltse ki online árajánlatkérő űrlapunkat, vagy kérje visszahívásunkat, és örömmel segítünk akár a tervezésben is! >>


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások