Katalógus – amivel megmutathatja egyediségét! A sikeres katalógus készítésének titka az egyediségben rejlik.

Miben más, mint a többi? – a válasz az egyedi lehetőségek alkalmazása, amelyek összhangban vannak a színekkel, formákkal, és ez esztétikus megjelenést kölcsönöz új nyomdai termékének!

A katalógus elkészítése során a tervező grafikusra van bízva a látványelemekben gazdag megoldások, sablonok kialakítása, az egész arculat megtervezése, a kiadvány tördelése, szövegszerkesztése és a nyomdai előkészítés minden fázisa. Fontos a kellő szakmai tudás és a szépérzék, mert minden kis grafikának, illusztrációnak, alnyomatnak, szövegtagolásnak, tördelési elrendezésnek fontos és meghatározó jelentősége lehet a kész katalógusterv során!

Hogyan tudunk Önnek segíteni, hogy új katalógusa támogassa az értékesítését?

  • Cégének, üzletének és vállalkozásának céges logót is tervezünk, amennyiben szükséges!
  • Termékkatalógusát betördeljük, szerkesztjük. A katalógus készítésének kezdeti lépéseihez tartozhat – az eredeti felvételek, fotók és képek szkennelése, képfeldolgozása (retusálás, színállítás – színkorrekció és a képek hátterezése).
  • A termékek lefotózását, tárgyfotózást (termékfotó készítését) is vállaljuk, így biztosan tökéletes, tűéles fotók készülnek a termékeiről, amiket a katalógusban szeretne megjelentetni.

A szép és átlátható katalógus titka,  hogy ne legyen zsúfolt, a színek és formák harmonizáljanak egymással. Legyen benne egyediség, ami megkülönbözteti más katalógusoktól! Varázsolja el ügyfélkörét, megrendelőit látványos nyomdai kiadványával: az izgalmas új katalógusával! 

Nálunk mindegy, mivel foglalkozik a cége, hiszen nem sablonokkal, hanem egyedi kreatív megoldásokkal segítünk üzleti céljait elérni!

Hogyan dolgozunk?

Áttekintjük vállalkozása tevékenységét, eddigi megjelenését, termékeit, és ez alapján készítjük el, tervezzük meg cégének látványos katalógusát és minőségi prospektusát.

A megnyerő üzleti katalógus, reklám prospektus, céges brosúra vagy termékajánló célja a közérthető információátadás – áttekinthetően elrendezett termékfotók, a hozzá tartozó leírások, szövegek és árak megjelenítése. Ez kiegészülhet a szolgáltatások bemutatásával és cégismertetővel is, akár több nyelven is. Katalógusa nyelvi mutációinak (angol, német, olasz stb.) elkészítésében is tudunk segíteni igény esetén.

Az sem gond, ha egy kész, idegen nyelvű katalógust szeretne magyarosítani, azaz magyar nyelven való elkészítését kéri tőlünk. Ez esetben szükségünk van a szerkeszthető forrásanyagra, fotókra és betűtípusokra is. Ilyenkor minden elem, grafika a helyén marad, csak az idegen nyelvű szövegeket cseréljük ki a megfelelő magyar megfelelőjére!

Ha Ön is szeretné a vállalkozása presztízsét, sikerességét növelni, készíttessen egy izgalmas, új katalógust a termékei, szolgáltatásai bemutatására!

Kérje árajánlatunkat online rendszerünkön keresztül, vagy hagyjon üzenetet, és visszahívjuk Önt új katalógusával kapcsolatban! >>


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások