Vállalkozásoknak

Üzleti céljai eléréséhez Önnek is szüksége van nyomdai termékekre! Legyen Ön is profi, nyűgözze le vásárlóit egységes arculatú offline marketing eszközeivel! Kérjen ajánlatot nyomdai anyagai elkészítésére!

Vállalkozásoknak

Hiába a manapság méltán híres internetes hirdetés és reklámozás, ha vannak még olyanok, akik újságokat olvasnak. A nyomdánk a cég kéréseinek megfelelő prospektust állít elő. A nyomtatott kiadványokban a cégek be tudják mutatni termékeiket. Használhatnak hozzá leírásokat és fényképeket is. Az aktuális árakat is feltüntethetik benne a vásárlók tájékoztatása érdekében. A kiadvány elkészítéséhez, egy finom tapintású papírt szoktak választani. A TEXT Nyomda valóban okos döntés, ha a cég termékeit több módon szeretné megismertetni vevőivel. Az üzletekben ingyenesen is kaphatóak egyes nyomtatványok. Ezeket szabadidőben, vagy érdeklődés szintjén szokták olvasgatni. A TEXT Nyomda termékeivel leginkább cégek irodákban találkozhatunk..

Üzleti céljai eléréséhez Önnek is szüksége van nyomdai termékekre! A brossurák, szórólapok, repi anyagok vagy és egyéb papíralapú termékek ma is fontos szerepet játszanak az értékesítésben. Legyen Ön is profi, nyűgözze le vásárlóit egységes arculatú offline marketing eszközeivel!

Kérjen ajánlatot nyomdai anyagai elkészítésére! >>


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások