Mi az a digitális nyomtatás?

Bár a kifejezésnek nincs teljesen pontos hivatalos definíciója, digitális nyomdagépnek az olyan, színes nyomtatásra képes eszközöket szokás nevezni, amelyek képesek hatékonyan és relatíve olcsón igen kis példányszámban is a hagyományos ofszetnyomtatáshoz hasonló minőséget produkálni. Szemben a hagyományos nyomdagépekkel, a digitális nyomdagépekbe nem kellenek nyomólemezek és filmek. Mivel ezek a rendszerek a fénymásolókhoz igen hasonló képalkotási rendszert alkalmaznak, ezért lehetséges akár egyenként is különböző oldalakat nyomtatni. Más szavakkal, gazdaságossá válik igen jó minőségben, igen kis példányszámban is nyomtatni. Nem kell tehát ötezer példányt rendelni egy brosúrából, ha csak kétszázra van szükség a héten… a következő héten vissza lehet jönni további kétszázért. Szintén komoly előnye a digitális technológiának a perszonalizálás, az egyedi nyomtatás: ténylegesen különböző (például eltérő hátterű, vagy más-más neveket, sorszámokat, vagy akár fényképeket tartalmazó) nyomatok készíthetők.


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások