Arany vagy ezüst nyomtatás?

Az arany- és ezüstszín minden nyomtatványt elegáns, megnyerő külsővel ruház fel, ha hozzáértő tervezéssel készítik el. Van néhány dolog, amelyet érdemes szem előtt tartania, ha arannyal vagy ezüsttel nyomott (PANTONE 871 és PANTONE 877 között) kiadványt rendel.

  • Mivel ezek a festékek fém részecskéket tartalmaznak a fényes-fémes megjelenést csak nagyobb területek fejtik ki. 
  • Finom grafikát, vékony vonalakat, vagy kis betűkkel nem sok értelme van használni a metál festékeket, mert akkor nem érvényesül a fémes hatás.
  • Lehet, hogy a képernyőn még szép színárnyalatok nem igazán mutatják ki az előnyöket a papíron nyomtatás után, ezért alaposan tervezze meg, hol használja őket.
  • Általában a fémes festékek a maximális hatásukat a nagyobb szilárdságú (vastagabb) bevonatos papír felületén adják ki.
  • Ha megoldható ne nyomassunk alá vagy fölé más színű festéket, így a fém részecskék fényben valóban ragyogni fognak!

A fenti néhány tanácsot figyelembe véve biztos vagyok benne, hogy az Ön anyagain szereplő különleges fémes színek tökéletesen ki fogják emelni az üzenetet.

Alkalmazza bátran ezeket a speciális színeket a nívós nyomdai anyagain. Ha kérdése lenne az alkalmazással vagy a gyártással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk Önnek, hogy a legjobban ki tudja használni a fémes csillogás különlegességét!

Állunk rendelkezésére az info@textnyomda.hu e-mail címen vagy a 06-25-283-019-es telefonszámon, kérdezzen tőlünk bátran!


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások