A hazai cégek TOP 1%-ában!

Minden vállalkozás életében fontos döntések sorozatát kell meghozni, amikor egy új partnerrel kötnek üzletet. Egy új, még szinte bimbózó kapcsolatról nagyon nehéz megmondani laikusként, hogy mennyire lesz stabil, megbízható és pénzügyileg kockázatmentes.

Ebben segít a Bisnode a vállalkozásoknak, mint egy nemzetközi, független minősítő intézet, amely megvizsgálja a magyar vállalkozásokat is, és besorolja kockázatossági szempontból bizonyos kategóriákba.

A nyomdaiparban, ahol a beszállítóinkkal rendszeresen hosszabb átfutású szerződéseket kötünk kiemelten fontos, hogy a Partnereink megbízzanak bennünk, tudják, hogy tisztességesen fogunk eljárni minden körülmények között. Éppen ezért örülünk, hogy a TEXT Nyomdaipari Kft. is bekerült az auditált vállalkozások körébe és jól vizsgázott, mert ezzel a munkavállalóinak, ügyfeleinek és beszállítóinak is egyfajta biztonságot adhatunk arról, hogy cégünk a jövőben is stabil piaci szereplő lesz a nyomdaiparban.

Az auditáció során megvizsgálták:

  • a tőkeerősséget
  • a biztonságosságot
  • pénzügyi stabilitást
  • a fizetési fegyelmet
  • hosszú távú megbízhatóságot

Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Az, hogy a Bisnode, mint független szakértő ismerte el cégünk stabilitását, azt jelzi számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A TEXT Nyomdaipari Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Hogyan működik a Bisnode minősítési rendszere?

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák: cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait.

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a kockázatossági mutatószámhoz, úgymint végrehajtási adatok vagy a gépjárművek száma, sajtóhírek.

A szigorú szakmai vizsgálat eredménye:

A fent leírt auditációs vizsgálat nem csupán a jelenlegi stabilitását képes megállapítani a cégeknek, hanem azt is meg tudja becsülni, hogy a jövőben milyen trendre lehet számítani. Ezek alapján a TEXT Nyomdaipari KFT AAA minősítése a lehető legjobb eredmény a független minősítő intézet rangsorán.

Ez Önnek azt jelenti, hogy

  • a velünk kötött üzleteket rugalmasan tudjuk kezelni, likviditásunk lehetővé teszi a nagyon gyors teljesítést,
  • garanciáink erősek, megbízhatóak és minden körülmények között jót tudunk állni az általunk készített termékekért
  • jó érzéssel bízhatja ránk a feladatokat, hiszen munkatársaink is 100%-ban az Ön sikereiért dolgoznak
  • mindig tisztességesen fogunk eljárni Önnel szemben is!

Üzleti kapcsolatainak kockázatát Ön is csökkentheti, ha olyan vállalkozásokkal köt szerződést, amelyek rendelkeznek egy külső, szakértői auditálással, mint amilyen a Bisnode minősítés is.

Dolgozzunk együtt, hogy Ön még több üzleti sikert érhessen el a TEXT Nyomdában készült anyagai segítségével!


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások