A 21. sikeres ISO 9001 audit!

A 21. sikeres ISO 9001 audit a TEXT Nyomdaipari Kft.-nél.
2021.12.06.

Sikeres auditot folytatott le a TEXT Nyomdaipari Kft.-nél 2021. december 06-án a DNV Business Assurance Magyarország Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabványai szerint. 

A sikeres audit igazolja, hogy cégünk az ISO 9001 minőségirányítási rendszer 2015-ben bevezetett új elemeit és irányelveit úgy, mint a vezetői szerepvállalás erősítése, folyamatszemléletet, kockázatkezelés (kockázatalapú megközelítés), eredményesen vezette be és ültette át a gyakorlatba.

A megújító audit során a rendszer különböző területein dolgozó munkatársaink mindent megtettek annak érdekében, hogy a nap végén az értékelés pozitív legyen.

Az ISO rendszer működtetésével társaságunk célja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a TEXT Nyomda termékeivel és szolgáltatásaival, és továbbra is arra törekszünk, hogy a mindennapokban jól működő rendszert továbbgondoljuk és fejlesszük.


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások