Vélemények

  • A TEXT Nyomda számomra, évtizedekig csupán egy nyomdai betűnagyságot jelentett. Mindaddig, amíg valamikor, talán úgy 2006 táján meg nem ismerkedtem a TEXT Nyomda munkájával. Azóta négy vagy öt könyvemet rájuk bíztam, ők gondozták. Már tervben van a hatodik, talán a hetedik is. Ami azt bizonyítja, hogy a nagyság elől én bizony már bátran elhagyom a betűt.

    Miskolczi Miklós,
  • A TEXT Nyomda szolgáltatásaival, maximálisan elégedett vagyok. Munkatársaik – a munkafelvételtől a késztermék kiadásáig – készségesek és udvariasak, kiadói, nyomdai munkájukban valamennyi általunk megrendelt termék, kiadvány elkészítésénél tetten érhető a szakmai profizmus és alázat. Immár 1988 óta tartó együttműködésünket még sokáig szeretném folytatni.

    Nagy József, MAGÉSZ Magyar Acélszerkezeti Szövetség

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások