Nyomtatás a XXI. században

Bemutatkozik a TEXT Nyomda

Az üzleti világ jelentősen megváltozott. Átalakult a marketing eszköztár, a legtöbb mégsem hagy az ügyfelekben maradandó élményt, nem építi a vállalkozása hírnevét. Éppen ezért szüksége van arra, hogy szép katalógussal, igényes szórólappal, arculathoz igazított anyagokkal ott hagyja a névjegyét a meglévő és a lehetséges ügyfeleinél is. Sajnos mi is azt látjuk, hogy sokan vannak a nyomdai piacon, akik hosszú határidővel, silány minőséggel, sok selejtes példánnyal és trükkös költségekkel igyekeznek túlélni az online eszközök térhódítását.
A TEXT Nyomda már 25 éve van a piacon, és büszkén mondhatom el Önnek, hogy ez idő alatt nem kellett megalkudnunk: a határidőket és a minőséget mindig tartjuk, a gazdaságos árakat pedig garantáljuk!

 


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások