Nyomda blog

 • iso 9001 audit

  A 21. sikeres ISO 9001 audit!

  A 21. sikeres ISO 9001 audit a TEXT Nyomdaipari Kft.-nél.
  2021.12.06.

  Sikeres auditot folytatott le a TEXT Nyomdaipari Kft.-nél 2021. december 06-án a DNV Business Assurance Magyarország Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabványai szerint. 

  Elolvasom a teljes bejegyzést »

 • A hazai cégek TOP 1%-ában!

  Minden vállalkozás életében fontos döntések sorozatát kell meghozni, amikor egy új partnerrel kötnek üzletet. Egy új, még szinte bimbózó kapcsolatról nagyon nehéz megmondani laikusként, hogy mennyire lesz stabil, megbízható és pénzügyileg kockázatmentes.

  Elolvasom a teljes bejegyzést »

 • Arany vagy ezüst nyomtatás?

  Az arany- és ezüstszín minden nyomtatványt elegáns, megnyerő külsővel ruház fel, ha hozzáértő tervezéssel készítik el. Van néhány dolog, amelyet érdemes szem előtt tartania, ha arannyal vagy ezüsttel nyomott (PANTONE 871 és PANTONE 877 között) kiadványt rendel. Elolvasom a teljes bejegyzést »

 • Amit a szórólapozásról tudni kell

  Ezúttal a kis- és középvállalkozások egyik legismertebb, legolcsóbb és legkézenfekvőbb marketing eszközéről lesz szó: a szórólapról, a szórólapozásról.

  Elolvasom a teljes bejegyzést »

 • Digitális vagy ofszetnyomtatás?

  Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni a különbséget, akkor azt kell mondanunk, hogy az ofszetnyomtatás esetén a 4 alapszínből a papíron keverjük ki a színt nyomólemezek segítségével, míg a digitális nyomtatás inkább a fénymásolás képalkotási módszerére hasonlít, és nyomólemezek nélkül készül el a kép.

  Elolvasom a teljes bejegyzést »

 • A cica felbontása

  DPI … PPI … pont per hüvelyk … pixel per inch … talán már találkozott Ön is ezekkel a kifejezésekkel. Nem számít, hogyan mondják, gyakorlatilag ugyan azt jelölik. Azt, hogy mennyire részlet gazdag a kép, amelyet nyomtatni szeretne.

  Elolvasom a teljes bejegyzést »


Ügyfeleink véleményei

Ajánlatkérés

Töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, vagy kérjen tőlünk visszahívást!

Örömmel állunk rendelkezésére akár kérdése, akár konkrét, megversenyeztetni kívánt projektje van. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő lehetőséget!

© Copyright Text Nyomdaipari Kft. Minde jog fenntartva! Arculattervezés, honlaptervezés: Kreatív Vonalak Adatvédelem Süti beállítások